Word jij onze nieuwe Inside Sales?

  • Goed salaris
  • Amsterdam
  • 32-40 uur
Solliciteer direct

Solliciteer binnen 1 minuut

Werk voor klanten als deze

Over deze vacature

Als Inside Sales wil jij iedere dag beter worden. Jouw drive om te scoren is wat jou zo succesvol maakt! Vanuit ons gezellige kantoor in Amsterdam maak jij afspraken en sluit je deals voor ons en onze klanten. En dit is niet zomaar een outbound sales vacature; je krijgt namelijk genoeg kans om door te groeien!

Dit krijg je van ons

Bij Pro Contact krijg je de ruimte om te groeien op persoonlijk en professioneel vlak. We kijken samen hoe jij je wilt en kunt ontwikkelen; via interne en externe trainingen, bijvoorbeeld. Ook niet onbelangrijk: we doen graag leuke dingen met elkaar, tijdens én na werkuren. Daarnaast bieden we jou:

Een goed salaris
Een dubbele bonusregeling
25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een collectieve pensioensregeling
Werkomgeving waarin jij je ideeën op tafel mag gooien
Een professioneel groeiplan voor jouw persoonlijke ontwikkeling
Leuke vrijdagmiddagborrels en bedrijfsuitjes!
Bekijk alle voordelen

Dit breng jij mee

Denk je dat deze sales vacature iets voor jou is? Dan zou het ideaal zijn als jij rond de twee jaar ervaring hebt in (inside) sales/outbound sales, bijvoorbeeld opgedaan tijdens je stage, als bijbaan of in de eerste baan na je afstuderen. Nog geen ervaring? Dan is een enorme drive om te scoren ook welkom! Verder breng je als Inside Sales mee:

  • Een mbo- of hbo-diploma in een commerciële richting;
  • Energie om door te groeien en veel deals tot stand te brengen;
  • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar;
  • De drive om de allerbeste te worden.

Dit ga je doen

In deze outbound sales functie pak jij moeiteloos de telefoon op. Want of het nou om een klant gaat, of om onze eigen service: jij weet als Inside Sales precies wat je gaat vertellen en hoe je de persoon aan de andere kant van de lijn blij maakt. No deal? Dan heb je in ieder geval een leuk gesprek gehad, want jij blijft altijd vriendelijk! Nog een leuk vooruitzicht: als je ambitieus genoeg bent, kan je binnen no-time de buitendienst in.

Potentiële klanten benaderen via LinkedIn

Geïnteresseerde bedrijven bellen

Sales afspraken fixen

Eventueel doorgroeien naar de buitendienst!

Hier ga jij werken

Wij zijn Pro Contact. Via het RPO-model werven wij nieuwe collega’s voor bedrijven door heel Nederland—en zelfs daarbuiten. Dit doen we vanuit onze vestigingen in Amsterdam, Den Bosch en Antwerpen. We searchen, screenen en adverteren over allerlei social media kanalen. Daarvoor schrijven we creatieve teksten en maken we beelden die écht aanspreken. Zo weten we de doelgroep voor elke branche te bereiken!

Heb je interesse?

Solliciteer gemakkelijk binnen 1 minuut!

Solliciteren

FAQ

Waarom wil ik werken bij Pro Contact?

Bij Pro Contact werk je binnen een jong team en krijg je de vrijheid om je werk uit te voeren op een manier die jij prettig vindt. Je gaat werken voor mooie klanten, zoals gemeenten en andere grote organisaties. En juist die afwisseling geeft je energie!

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Laat jij je gegevens achter op deze pagina, dan zorgen wij dat je zo snel mogelijk teruggebeld wordt. Is er een klik? Dan nodigen we je uit voor een gesprek met onze Corporate Recruiter Evie! Als dit gesprek succesvol is, dan mag je op tweede gesprek, ditmaal met Teamlead Remco erbij. Is er vanuit beide kanten een match? Dan bieden we je graag een contract aan en is het tijd om te tekenen!

Wanneer kan ik een reactie verwachten?

Even geduld! Het duurt ongeveer twee dagen voor we reageren op jouw sollicitatie.

Heb je een vraag?

Whatsapp met Evie!